duminică, 22 aprilie 2012

Legalizarea prostituţiei ca strategie economică


Moldova în general nu prea are. Insă dacă e să privim în jur fără a face vreun studiu, identificăm fără prea mari greutăţi că Moldova este o ţară bogată şi anume în curve. Curve care după o anumită perioadă devin prostituate. Fiind poporul moldovenesc ipocrit, nimeni vreodată nu o să recunoască acest lucru, însă nici nu e nevoie, pentru că este evident pentru toată lumea. Cum moldova este demnă de evu mediu şi cum prostituţia este una dintre cele mai vechi meserii de pe planetă, acest fenomen cel puţin în ultimii cinci ani s-a dezvoltat la scară largă, chiar foarte largă în ţara noastră.

‘’ Prostituţia reprezintă o sursă serioasă de venituri ’’ spunea directorul institutului economiei de piaţă Roman Chirca, ceea ce este foarte adevărat. Dacă tot avem ‘’ materia primă ‘’ de ce să nu intre statu în afacere? Oricum fenomenu’ nu poate fi stopat, şi oricine ar încerca, evident că nu va avea un succes, deoarece e foarte greu spre imposibil să demonstrezi din punct de vedere juridic că o cetăţeancă face sex pentru o sumă de bani.

Recent, un proiect de lege în ceea ce priveşte prostituţia a încercat PL însă ei nu au avut alt scop decât să prostească în general idioţii, promovând de fapt doar intenţia, care a dat bine în faţa creştinilor, care întodeauna reprezintă un număr consistent de voturi. Zic proiect de lege care avea menirea să prostească idioţii deoarece avea că scop amendarea clienţilor şi atât- ceva penibil.

Insă dacă e să gândim la rece şi dacă tot suntem o ţară creştină plină de curve, după mine şi statu ar trebui să beneficieze, pentru că legalizarea prostituţiei mereu a fost o afacere profitabilă si prosperă, plus că prostituţia reprezintă o sursă de venit reală din punct de vedere economic. Pe lânga sporirea bugetului de stat, instantaneu se rezolvă şi foarte multe probleme cu care se confruntă societatea cum ar fi proxenetismul, care pe lânga, se ocupă concomitent cu trafic de fiinţe umane, doguri şi alte ‘’ ielea’’. Statul ar fi cel mai potrivit proxenet.

Sunt oameni… tot felul de oameni… 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu