sâmbătă, 28 aprilie 2012

S-a reformat statu' sau ce ?!

'' Decizia premierului Vlad Filat de a arbora în PMAN un drapel care a costat 3 milioane de lei, e privită diferit de colegii săi dn Alianța pentru Integrare Europeană. În timp ce Mihai Ghimpu crede că mai bine era dacă acești bani erau cheltuiți pentru a-i comemora pe cei care au luptat pentru acest simbol național, Marian Lupu spune că ar fi bine de instalat un drapel nu doar în fața Executivului, ci și în scuarul dintre Președinție și Parlament. ''

Asta după ce tot astăzi, Filat le-a sugerat deputaților să îi urmeze exemplul. Premierul a fost acuzat că a dat dovadă de lipsă de respect, de către un deputat PL, pentru că nu a invitat la evenimentul de arborare a Drapelului nici reprezentanții Parlamentului, nici cei ai Președinției.

Unimedia.


S-a reformat statu' sau ce? Eu zic ca e bine... In urma acestei reforme eu cred ca salariu minim se va majora cu cel putin un 50% , si pensionarii se vor bucura macar de un 60%. Sigur, Ghimpu e un nesimtit pentru faptul ca nu apreciaza aceasta investitie la justa valoare, nu pricepe in economie, pe cand Filat a identificat aceasta ''fereastra'' pentru a scoate profit si imediat a actionat. Pana la urma nu e chiar asa mare investitia - 3 milioane pentru un asemena profit. Investitie mica cu mare profit. : ) 


Sunt oameni... tot felul de oameni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu