miercuri, 28 martie 2012

Să începem cu legea antidiscriminare zic


Moldova este o ţară democrată care nu are nimic în comun cu democraţia. Indicatorul suprem este chiar dreptul cetăţeanului care nu există. Dacă e să începem a construi ceva în această ţară eu zic să începem cu drepturile fundamentale ale omului care în Republica Moldova nu sunt respectate sau mai grav de atât, ele nu există.

In Moldova legea antidiscriminare nu există şi plus că nici nu este dorită, ceea ce denotă existenţa darvinismului în societate. Tin să mă refer în special la discriminarea minorităţilor sexuale din RM pentru că mereu aici s-a manifestat, uneori chiar foarte violent. Desigur, primitivismul ne caracterizează însă dacă tot avem pretenţii democratice eu zic să ne manifestăm ca atare.

Dacă sugestia de a adopta legea antidiscriminare nu ar fi venit din partea UE şi ar fi venit chiar din parlamentul RM din punctul meu de vedere acum era un caz rezolvat. Insă ţinând cont de faptul că biserica crede că este în măsură să creştineze cetăţenii cu forţa şi că o parte bună a populaţiei nu doreşte integrarea europeană, ne-am ales cu creştinii folosiţi şi cu o lege încă neadoptată.

Eu nu am înteles de ce feţele bisericeşti îşi rezervă dreptul de a decide ce este bine şi ce nu pentru anumiţi cetăţeni de vreme ce toţi suntem egali chiar şi în faţa Domnului? La această întrebare aş prefera un răspuns cât se poate de oficial. Imi pare rău că nu mai e ca în evu mediu, când biserica ardea oameni pe rug şi spunea că e creştineşte,  că poate rezolvam de mult această problemă.

Dar lăsând la o parte aceste întrebari la care nu o să îndrăznească nici o faţă bisericească să răspundă la un nivel cât de cât moderat şi înteles, aş vrea totuşi să menţionez că legea antidiscriminare este necesar să fie adoptată într-un stat de drept  din foarte multe puncte de vedere pe care sigur nu o să vă plictisesc acum enumerându-le.
Toţi oamenii sunt egali, şi dacă cineva oricine ar fi acel cineva crede că unele acţiuni netradiţionale care ţin strict de preferinţele personale ale unui cetăţean este strict problema lui, deoarece toţi suntem egali şi în acelaşi timp diferiţi, anume din acest motiv s-a inventat legea antidiscriminare care ar trebui adoptată azi, azi acum pe loc.
Stimaţi aleşi care v-aţi angajat în slujba poporului de buna voie şi nesiliţi de nimeni, haideţi să construim ceva în acest sens.

 P S : Mă văd nevoit să menţionez că sunt heterosexual pentru a evita orice interpretări greşite, însă am obosit să tot văd încălcări abuzive a drepturilor fundamentale ale omului,  drept consecinţă a imaturităţii manifestată de această societate.

Sunt oameni… tot felul de oameni…                            Articol preluat de www.ionpetrescu.ro

10 comentarii:

  1. Dta esti un homosexual moral, un virus social, o lepadatura omeneasca (persoana care se leapada de Dumnezeu, de neam, de familie, etc.), un bolsevic liberast, sluga lui Satan, un komsomolist al retelei de pedofilie dominata de poponari, un pre-mergator al zoofililor, necrofililor si scatofililor oficializati.

    Poponarul este in pacat. Eu tot sunt pacatos. Suntem egali in fata lui Dumnezeu, fiindca nu este pacat pe care Dumnezeu nu poate sa-l ierte. Insa cel care promoveaza pacatul este sluga pacatului, sluga lui antihrist.

    "de vreme ce toţi suntem egali chiar şi în faţa Domnului? La această întrebare aş prefera un răspuns cât se poate de oficial." - toti sunt egali intru Adevarul Dumnezeiesc. Care este Adevarul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cum te-ai exprimat inteleg ca esti un ''crestin'' adevarat cu multe cruci la oglinda retrovizoare care iti optureaza vizibilitatea si il ai pe Dumnezeu cel putin ca copilot- prietene ceea ce manifesti tu e superstitie nu credinta! Si nu sta prea mult cu maxilarul inclestat ca dauneaza. :)

      Ștergere
    2. "superstitie" ))) - mai indruga argumente, ptiu sa nu fie de diochi, esti o dulceata

      Ștergere
  2. Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat IUBIREA drept afectiune psihica care poate si trebuie lecuita, iar homosexualitatea a scoso din lista bolilor psihice. Costik tu ce boala ai?

    RăspundețiȘtergere
  3. Гибкий ты наш, tu nu doar ca esti lipsit de inteligenta adevarata (nu de moment/de conjunctura), inteligenta pentru care inaintasii nostri au suferit foamea, gulaguri, au murit torturati, ca tu acum sa scuipi pe ei, Kostea tu mai esti inca si fricos. Iti spun un secret, prostia nu poate fi ascunsa, chiar daca unii o condimenteaza cu lozinci POP-Pulare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine eu tot nu am pretentii de la anonimi de genu tau care niciodata nu-si asuma comentariile. Ce se intampla? puta mica? un ''flintic'' neajutorat? Habar nu ai despre ce vorbesti :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai ce argumente beton. Esti cool. Cit curaj, Matrosov nu alta. Brrrr. Te inervezi si-ti dai arama pe fatsa sau esti psi-masochist? Mai scrie poate pregatesti pe urma vreo lege pentru cei ce simt satisfactie injosinduse in public? Va credeam mai indeminatici, dar voi... jale mare

      Ștergere
  5. Coboara-te pe pamint matreata roz. Despre ce curaj vorbesti? Te vezi Stefan cel Mare in fata turcilor?! Inchizitie exista doar pro pederastica pe care vreti sa o oficializati prin Legea voastra. Noi traim in lumea unde legea o fac pro-pederastii, tradatorii de neam, lasii si politicienii corupti. Asa ca laso mai moale cu pretinsul tau curaj. Curajul nu va este caracteristic, curajul presupune jertfirea pentru valori.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca toti oamenii sunt egali indiferent de culoarea pelii,dormitorului ect.dupa constitutie,daca ai omorit un negru dau mai putini ani? atunci carei pricolu in lejea anti...? Ori sa fie ei mai aparati si majoeitatea mai discriminata?

    RăspundețiȘtergere