duminică, 24 aprilie 2011

S-A DAT LUMINÃ ''FAST FOOD''


In mare parte mii jena să menţionez acest lucru ȋnsa altfel nu există! Care din cititori au fost la catedrală sigur ştiu despre ce e vorba,nu aveau cum să rateze aşa ceva!
Wooow sincer eu nu am fost acolo dar ce au prezentat buletinele de ştiri,,,m-au dat gata.acea frenezie cu enoriaşii mȋnaţi de credinţă cică ,să ia lumină,,,cum se călcau ȋn picioare numai ca sa ȋnainteze puţin spre ‘’lumină’’  cum se ȋmpingeau ca nişte vite …nu ştiu de ce erau mȋnaţi dar dacă le stateai ȋn cale era de rău …
Exerciţiu de idioţenie a luat amploare ȋn momentul ȋn care oamenii politici au intrat ȋn cadru,candidaţii la primăria capitalei veniţi şi ei sa facă campanie electorală ȋn mare parte ,că doar la credincioşi e important asta ,,,cum să lipsească ?!, ar ȋnsemna că nu sunt robii lui D-zeu şi asta nu dă bine ȋnainte de alegeri,şi cum se ȋmparţeau care şi de la cine să ia lumină pai cum să fii PLDM-ist şi să i-ai lumină de la liberalist?!,,,nu se poate domnilor aşa !, ,,,doamne fereste…..
Fraţilor ziceai că se dădea ceva gratis ,,,spuneai că comuniştii ȋmpartesc cȋrnaţ şi pȋine ȋnainte de alegeri sau aşa ceva… de alt fel e o simbolistică ȋntraga aici,,,nu?!
Mi se face scȋrbă de aşa credincioşi pȋnă la epuizare…..

2 comentarii: