miercuri, 27 iulie 2011

Clarvazatorii mai competenti decit Politia



Părinţii celor doi adolescenţi, Olga şi Ilie, asasinaţi la Durleşti, în apropiere de mănăstirea din localitate, la începutul lunii aprilie a acestui an, s-au adresat pentru ajutor clarvăzătorilor din capitala Rusiei, scrie Adevărul.
Potrivit publicaţiei, părinţii îndureraţi au apelat la protagoniştii unui show TV de la Moscova bitva extrasensov. Aceştia au cercetat deja locul tragediei la Durleşti, dar şi pe cel al unei crime similare la Ialoveni, unde, în septembrie 2009, a fost ucis alt cuplu. Informaţia a fost confirmată de poliţiştii şi procurorii care anchetează crima, dar şi de câţiva profesori din şcoala de la Durleşti, unde învăţau Olga şi Ilie.


Din sculare in culcare pe toate posturile de televiziune si de radio se deruleaza aceieasi stire: despre cum clarvazatorii o sa rezolve cazul dublu asasinat de la durlesti,si cum o sa fie difuzat intr-un show 

Битва экстрасенсов Video Moldova

la postul de televiziune TNT.

Nici macar nu stiu ce e mai important,,,clarvazatorii care dau detalii noi despre criminalul scelerat,sau faptul ca o sa se dufuzeze cazul pe postul TNT,pentru ca citind stirile intelegi din primele rinduri ca faptul ca va fi difuzat cazul pe TV este de mare importanta,,,sigur tragedie mare,parinti distrusi de durere da si show sa fie ,,,,,nu? Ca eu asta inteleg din stirile pe care mi le prezinta ‘’microfonistele’’ care transmit in direct!

Acum mai nou am vazut ca esti de mare succes daca iti dai cu parerea despre acest caz,,,tot felul de specialisti,care si mai de care,preoti,pastori,etc,vin sa comenteze evenimentul,,,cum ca clarvazatorii sint oamenii diavolului si nu e bine de lucrat cu ei,,,dar pe de alta parte e bine ca dau detalii la caz,,,pina la urma ce e mai important?!,,,eu cred ca ‘’exploatarea’’ evenimentului care observ ca e tot mai televizat pe ecranele TV-ului.

Dupa mine cred ca intrun stat de drept cu politie pe bune ar fi destul de penibil ca niste ‘’baieti’’ care se ‘’autoporeclesc’’ ca fiind drept clarvazatori ,sa capteze increderea oamenilor incit sa fie priviti ca ‘’ultima speranta’’.
Insa desigur sintem un popor in care politia in loc sa-si onoreze obligatiunile sta si freaca menta alaturi de interlopi si de infractori !!!

3 comentarii:

  1. oare, ar trebui sa credem cu totii in clarvazatori?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ,nu trebuie ,,,eu personal nu dau doi bani pe clarvazatorii astia' ....

    RăspundețiȘtergere
  3. Mîine la ora 8 p.m. privim.
    Să vedem măcar ce detalii noi o să ne zică, cu toate că sunt sigură că înainte de a veni în ţară, s-au interesat pe net toate detaliile despre crimă, iar la TV o să ni le repete, ca şi cum ei asta "ar vedea în minţile lor"...

    RăspundețiȘtergere