vineri, 9 decembrie 2011

Suntem o ţara plina de ţaţe proaste




Astazi Dorin Chirtoaca şi-a luat injuraturile de rigoare din piaţa centrala venite din partea desigur a ţaţelor proaste.
Primarul general si-a facut aparitia in piata inainte de sarbatori probabil sa vada cum stau lucrurile insa s-a trezit injurat (de altfel un lucru destul de ‘’moldavinesc’’) in ultimul hal.Odata aparut, ţaţele s-au strins in jurul sau si au inceput cu batjocora si injuraturi ,nemultumiri si reprosuri,si alte ‘’urari de sarbatori’’-nimic nou sub soare.
La fiecare iesire in strada primarul general este atacat de o singura gategorie de vietuitori ai capitalei si anume specimentul de ‘’ţaţa proastă’’.V-ă suna cunoscut acest speciment? Eu urmarind desigur aceste evenimente nu am vazut niciodata un om sanatos la cap sa ii reproseze ceva primarului,nu ca ar fi perfect insa din motive corecte locuitorii orasului intregi la minte stiu foarte exact cum stau lucrurile apreciaza munca acestuia (de altfel nu ar mai fi fost reales).Problema este insa faptul ca sustinatorii dinsului nu prea prind microfoanele reporterilor sau le evita dintr-un motiv neinteles de mine personal ,astfel in stirile prezentate la TV apare doar faptul ca de fiecare data este injurat.
Eu nu ma declar un mare sustinator al primarului insa ma deranjeaza acest fapt deoarece pe linga unele neajunsuri, in spate are foarte multe realizari care pe aceste tate nu prea le intereseaza sau interesul lor este pur si simplu sa il injure,cu motiv sau fara.
Faptul ca nu o sa le multumeasca niciodata pe aceste ‘’doamne’’ este evident,pentru ca cum sa multumesti aceasta specie care habar nu are de capu’ ei ?,care are nivelul de intelegere zero?,si care in principiu nu prea o intereseaza altceva decit sa isi vinda porcii morţi pe care ii scoate zilnic pe piaţa,si să se plimbe gratis cu troilebuzu’,pentru ca aici se limiteaza cerinţele ţaţelor proaste.
Sunt oameni…tot felul de oameni…

5 comentarii:

  1. Dorin ce orientare are? La fel ca si mosu-sau, cu drapel galuboi?

    RăspundețiȘtergere
  2. e frumos a scrie versuri cand nimic nu ai a spune... de ce nu plasezi comentariul meu??? (precedentul)

    RăspundețiȘtergere
  3. o ţară de ţaţe proaste şi blogeri tâmpiţi!

    RăspundețiȘtergere
  4. prietena nu se scrie blogeri da bloggeri
    in alta ordine de idei : te-i regasit in categorie cumva? :) nu face nimic...nu esti singura :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca nu sunt singura, sunt cu tine... doar ca eu nu am blog (ca tine) :D

    RăspundețiȘtergere