marți, 13 decembrie 2011

Imi place mult asta cu ''Doctor Love''



Ce n-ar face un barbat pentru a fi iertat? Un tanar si-a cerut scuze de la fosta iubita printr-un mesaj vazut de tot orasul. Acesta a fost scris pe un panou pub licitar instalat langa casa fetei.Dupa ce a fost parasit de iubita, Denis a incercat sa se impace cu aceasta in nenumarate randuri, insa nici florile, nici cadourile nu l-au ajutat. Ideea de a-si cere scuze printr-un mesaj public i s-a parut cea mai originala. Interviu cu indragostitu'

Da !!! Sa recunoastem cu totii ca ideea cu panoul publicitar intr-adevar e ce-a mai potrivita nu?!,pai ce facem aici? Ori suntem indragostiti ori nu mai suntem !

Cum v-a pare toata aceasta poveste?! Penibila probabil nu?! Desigur unele domnite acum se agita ca vedeti ‘’uite asta’ o iubeste ,asta da iubire adevarata’’ c-am asa ceva ar spune privitorii de telenovele probabil,insa daca e sa te mai si gindesti putin… woow !,cit de penibil baiatu’.
Denisca ar fi fost un baiat tare destept daca nu era unu’ foarte prost. Probabil el a facut tot posibilul ca iubita sa se intoarca la el (si aici am citat din declaratia facuta) insa exact aici a gresit in tot cest timp ! Care este regula de baza pe care ar trebui sa o respecte parasitu’?,si care ar trebui batuta in cuie la arcul de triumf?!

Deci ,Denisca fii atent : Daca iubita te-a parasit ,ba’ prietene o lasi sa te paraseasca!.asta e maximum de actiune pe care ar trebui sa il intreprinzi in aceasta situatie!,pentru ca e singurul lucru pe care il poti face in urma caruia sa ai mari sanse ca iubita sa se intoarca in lacrimi si sa iti spuna ‘’am gresit’’ ,si crede-ma sunt foarte mari sanse ! Niciodata sa nu te apuci sa ii scrii mesaje sau sa o sufoci cu apeluri,niciodata sa nu incepi ai trimite vorbe prin prieteni sau cunoscuti ,niciodata sa nu inchiriezi panouri pentru ai scrie ca iti pare rau!,pentru ca mai Denisca crede-ma asta nu v-a face decit sa ii produca ei placerea de a-si bate joc de tine,fiecare miscare proasta pe care o faci tu acum nu face decit sa o trimita pe ea in al 9-lea cer.Deci iti ramine sa faci nimic ! Nimic insemnind nimic daca intradevar doresti sa faci tot posibilul pentru a restabili relatia.

Desigur,Denis e un virgin fara experienta insa risca sa ramina asa mult timp inainte daca se v-a mai ocupa multa vreme cu asemenea prostii.

Va da-ti seama eu acum rid de suferinta baiatului insa doar asa se invata ca nu?!, Suferinta e profesoru’ ! J