vineri, 25 ianuarie 2013

Ce ne rezervă viitorul? Domnule Filat, aṭi reevaluat comuniṣtii?


O nouă deviză pentru următoarea campanie electorală pe care presupun că o va adopta partidul lu’ Filat nu poate fi decât ‘’O Moldova integrată’’. Sigur, nu sună prea promiṭător însă e mai aproape de adevăr decât cea precedentă. ‘’Moldova fără comuniṣti’’ deja nu mai e valabilă de vreme ce PLDM conlucrează cu PCRM. Ca ṣi în cazul lui Roṣca, PLDM a evoluat datorită dorinṭei poporului de a înlătură comuniṣtii de la guvernare ṣi nu pentru că electoratul a dat crezare vorbelor aruncate în vânt de acest ‘’guru’’ al democraṭiei, cum că ar fi el mare meseriaṣ in viaṭă ṣi va duce Moldova pe culmile Europei. Din acest motiv, în cele din urmă PLDM-ul va fi taxat spre ‘’falimentare’’ la următorul scrutin.

Reacṭia oamenilor nu a întârziat să apară în urmă conlucrării cu PCRM ṣi nu e de mirare, pentru că ‘’Moldova fără comuniṣti’’ în mintea electoratului nu presupune astfel de acṭiuni, ci dimpotrivă, însă ceea ce face Filat nu va duce decât la extirparea democraṭiei în Moldova. Mulṭi cetăṭeni deja s-au lăsat de democraṭie pentru că nu îi ajută nici capu’ da ṣi pentru că presupuṣii democraṭi au avut grijă ca dezamăgirea să ajungă la cote maxime.

De altfel , chiar ṣi Ghipu s-a prins că în cazul în care se va ajunge la alegeri anticipate (partea 14) pe Filat, Lupu ṣi Ghimpu alianṭa nu-i va ajuta cu nimic, sau în cel mai bun caz îi va ajuta să formeze o opoziṭie cât de cât palpabilă. Ṣtiu că mulṭi din naivitate sau din prostie vor veni să mă contrazică, însă e firesc, deoarece nu vor fi din arealul meu de răspândire.

Pe altă ordine de idei, personal cred că noi merităm ceea ce ne rezervă viitorul, pentru că în cazul moldovenilor viitorul l-am lăsat nu pe seama noastră, a poporului, ci pe mâna unor ‘’Vlazi’’ al căror interes este contrabanda, privatizarea ilegală ṣi multe alte porcării pe care de ce să vă mint, am obosit să le tot enumar… dar care pentru unii sunt atât de neexistente. Noi suntem preocupaṭi cu limba sau alte lucruri ale căror priorităṭi sunt departe de a fi ‘’de top’’ .

In urma ultimelor evenimente am impresia că Filat lucrează pentru comuniṣti. Sigur, Filat deja a priceput că ‘’a fi de dreapta’’ nu mai este atât de productiv în ceea ce priveṣte popularitatea, îndeosebi acum când din motive care mie îmi scapă PD se bucură de o popularitate cât de cât de trecere în parlament ṣi în astfel de condiṭii se vede obligat cumva să convertească din electoratul PCRM-ului, deoarece la noi se vrea cu dictatura. (…)

Sunt oameni… tot felul de oameni…