marți, 24 ianuarie 2012

Lecţie constituţională! Aviz amatorilor!



‘’ Uzurparea puterii înseamnă obţinerea puterii de stat în mod fraudulos. Aici se menţine puterea, însă căpătată legal. Parlamentul a venit legal la putere, dar se menţine în mod fraudulos”

Această precizare vine din partea unui expert in drept constituţional şi anume domnul Nicolae Osmochescu cu care sunt in totalitate de acord.

Osmochescu in cadrul unui interviu pentru Europa Libera explică clar cauza pentru care un referendum organizat privind modificarea articolului 78 al constituţiei şi anume ‘’alegerea presedintelui’’ nu numai ca rezultatele acestuia nu vor fi valabile pentru actualul parlament,dar este şi ilegal,deoarece un alt referendum pe aceiaşi temă poate fi organizat doar odată la doi ani şi nu in dependenta de poftele aleşilor.

Eu nu prea o am cu experţii,in sens ca pentru mine sunt doar nişte mămăligi ţinînd cont de modul infect de a comenta exact ca batrînii la coada la pîine,însa tot ce a declarat acest domn poartă o valoare.Desigur,interpretarea evenimentelor sunt redate şi explicate in fucţie de interesul fiecarui partid în parte însă în realitate ‘’constituţia este de altă părere’’.

E inutil însă să explici gibonilor,pentru că neuronul lor obosit nu suportă nici macar simplismul firescului astfel încît această temă care este de interes public devine involuntar o chestiune banală care este marginalizată de inconştient, care la rîndul lui o identifică ca pe un neînţeles personal pentru că educaţia şi logica le este la acest nivel rudimentar astfel îşi vede de strigăturile‘’ jos sau sus ceva ’’ spre exemplu alianţa sau comuniştii în dependenţa de tabăra care le găzduieşte interesele personale spre deloc definite concret.

E greu cu ăstia’…şi mai complicat e să lupţi contra fluxului de idioţi pentru ca ghici ce? Sunt foarte mulţi…aţi văzut doar Roşca cum se lăuda cu numărul mare de protestatari.

Idioţilor care sunteţi voi idioţi şi ieşiţi in strada să strigaţi ca nişte ţaţe isterice…înainte de a ieşi gindiţivă bine la motivul pentru care intenţionaţi să o faceţi…nu ieşiţi ca nişte curci înspăimîntate să strigaţi isteric pentru interesul altora cretinilor !!!

Sunt oameni….tot felul de oameni…

3 comentarii:

  1. Niste cuvinte foaarte intelepte. Bravo tineo tot asa macar cineva vede totul in esenta in tara asta.(vavan).

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai ai numit toți experții politici ...mamaligi :) sau n-am înțeles bine?
    Nu ești departe de adevăr, dar totuși ei sunt cei care rumegă politica și le-o dau clasei care nu se pricepe în politică. Drept ca s-au cam înmulțit în ultima vreme ...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu trebuie sa fii expert politic ca sa identifici schemele frauduloase pe care politicienii le aplica... e deajuns doar sa le urmaresti miscarile...

    RăspundețiȘtergere