duminică, 22 ianuarie 2012

Pregatiri intense pentru anticipate !


Protestul din capitala de astazi a strins sute de cetateni are au venit sa strige ‘’Jos alianta’’.Doar ca unii au venit pentru ca ‘’asa trebu’’ si nu pentru propriile convingeri.Mare mi-a fost surprinderea sa vad citi cretini s-au strins pentru Iurie Rosca.Adevarat ca acesti simpatizanti ai PPCD nu sunt decit niste analfabeti,niste creaturi cu creerul complet relaxat care habar nu au de capul lor.Tinind cont de trecutul acestui partid,eu ma asteptam ca in piata sa iasa Rosca si inca doi,insa au fost mai multi de atit.

Desigur,daca ai macar un neuron functional schema e una foarte clara: PPCD-fuziune-PCRM.Nu trebuie sa fii nici deontolog,nici mare jurnalist,nici analist politic ca sa identifici o intelegere intre aceste doua partide.Decizia PCRM de a protesta separat de PPCD este una destul de inteligenta,pentru ca in cazul alegerilor anticipate succesul sa fie garantat.Ca sa o luam pe scurtatura cele doua partide vor sa ii mai prosteasca pe prosti inca odata exact cum au facut citiva ani in urma.

Revenind la protestul de astazi,prieteni ati vazut cine protesta ?!... (aici video) anume acesti oameni vor hotari cum este mai bine si pentru mine,si pentru tine,si pentru noi toti,pentru ca majoritatea decide,insa la noi majoritatea exact din astia’ este formata si e grav ce o sa urmeze.

2 comentarii:

  1. D. blogher! Nu cumva vreai sa spui, ca sustinatorii liberalilor nu sint analfabeti? E destul sa citesti comentariile pe Publica...Si pe alte saituri. Eu nu-s moldoveanca si se intimpla, ca gresesc.Dar foarte multi din cei ce intra cu coment. n-au tinut in mina nici o carte si se inspira numai cu vorbele "inflacarate" lui Ghimpu si nepotului sau. Ce sa mai vorbesti ! Si ei sunt "viitorul" nostru! Ma cuprinde groaza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult mai primitivi sunt simpatizanții și membrii PPCD și PCRM Anonimule. Pe facebook, lumea evit animalele din PPCD și PCRM care se caracterizează prin xenofobie, fanatism, incultură cât duce trenul. Pe mine mă cuprinde amarul când mă gândesc la PPCD și PCRM.

      Ștergere