sâmbătă, 13 august 2011

SINII FEMEIELOR SCOSI LA DEZBATERE

Multe femei se intreaba de ce barbatii sunt atrasi de posesoarele unui bust generos. Astfel de femei sunt peste tot, in seriale TV, in reclame si in reviste pentru femei, ceea ce complexeaza reprezentantele sexului frumos care nu au sanii mari, deoarece barbatii mereu dau atentie femeilor voluptoase.

In primul rind vreau sa mentionez faptul ca din nou avem implicati ‘’specialisti’’ care vin ei sa ne comunice cum sta treaba cu sinii.Dupa cum stiti eu sunt mare fan al ‘’specialistilor’’ si ascult de sfaturile lor
Ia sa vedem cu ce ne mai lumineaza si de aceasta data…!

De ce se intampla asta? Ei bine, ‘’specialistii’’ in psihologie spun ca ar fi patru mari motive, dar desigur exista si nuante.
 
1.      Barbatilor le pasa de marime. Barbatii sunt creaturi pentru care marimea este importanta. Se gandesc si la propriile "marimi", dar si la cele ale femeilor. Una dintre motivatiile pentru care babratii iubesc sanii mari ai femeilor se refera in principal la senzatia tactila, la posibilitatea de a atinge si de a strange sanii mari.
 
Deci cum asa ceva?!,tocmai am fost numiti creaturi?!,,,,,cit tine de motiv aici le dau putina dreptate ,,,desigur ca barbatu’,,,masculu’  (ati obsevat cum am pus accentu da?! ) ala mai fara scola nu a intilnit afirmatia cu ‘’ marimea nu conteaza’’  si o freaca asa in goanna dupa bucata’ mai mare,desigur daca acesti ‘’specialisti’’ ar fi facut un studio de caz inainte de aceste afirmatii ar fi fost de alta parere,,,insa stiti cum,,,ei sunt ‘’specialisti’’.



2.      Sanii sunt linistitori. Suna ciudat, poate chiar este ciudat, dar involuntar si inconstient, barbatii sunt linistiti de sani, pentru ca undeva in mintea lor pastreaza senzatia de confort pe care o simteau cand erau bebelusi alaptati de mamele lor.

Aici sunt de parere ca suna bine de tot,,,adevaru’ este ca au dreptate ‘’specialistii’’ nu gasiti?!,deci cind vezi una’ buna cu sinii numai buni de exploatat,dintr-o data devii asa linistit,si parca putin indifferent as adauga,,, nu devin niste gorile in calduri asa cum se vehiculeaza prin reviste de profil si alte surse !,sunt linistiti ,isi cauta de treaba si in principiu ba’ nu dau atentie !
  


3.Sanii sunt un simbol al fertilitatii. Sanii mari le sugereaza barbatilor ca femeia pe care o privesc este fertila, ca poate avea un bebelus si ca poate avea grija de el. Atractia barbatilor pentru sanii mari vine si din dorinta lor inconstienta de a se perpetua.


Deci da !,,,daca are sinii mari nu are cum sa fie sterila,si  clar!, ca din prima’ la ea si vezi cum se naste pruncu’,si are si grija de el nu?!,pentru ca asa ne spun ‘’specialistii’’ ca ii citez : ‘’ …ca poate avea un bebelus si ca poate avea grija de el’’ correct!, nu conteaza daca are atita minte incit daca a facut un copil in urma unei partiede de sex dupa ce a bagat alcool pin’ce a dat afara,sa  o duca capu’ sa il si educe, nu ,,,noi barbatii determinam si anume dupa tite daca poate face acest lucru sau nu !



4. Selectia naturala. Potrivit unor studi recente, barbatii sunt interesati de dimensiunea sanilor unei femei deoarece in mod simbolic le-ar sugera capacitatea ei de a hrani bebelusul. Desi in prezent reproducerea nu mai este o prioritate, ramane instinctul primar al omului, chiar si dupa secole de evolutie.
Sigur ….e ceiea ce mentionam mai sus,,,cu cit mai mari titele cu atit mai mare si fluxul de lapte pentru bebelusi vrea sa ne spuna ‘’specialistii’’ .ca doar in volumul de lapte se ‘’masoara’’ capacitatea ei de a hrani bebelusu,eu insa i-as intreba pe ‘’specialistii’’ astia’  dupa ce coopilul nu mai vrea lapte si vrea mincare ca tot omu’ ce face domana cu titele mari ?!,,,, de fapt ar mai avea o solutie cu care sa ‘’produca’’ bani de hrana,doar ca nu e prea crestineste,,,insa da !,aici specialistii au dreptate,,,in zilele noastre daca femeiea are tite mari ,poate intretine un copil 100 % .

V-a dati seama stimati cetateni cita lume are creierul facut terci din cauza acestor ‘’specialisti’’ ???,,,pentru ca lumea in general se uita peste gard cum se traieste,el nu se ia dupa ce il invata experientele proprii ,el daca nu cunoaste ceva ia o revista si citeste reteta succesului ca doar nu?!, ‘’ specialistii’’ ii invata !!!