vineri, 5 august 2011

Chirtoaca se lupta cu tintarii si cu rigiitorii de bere din parcurile capitalei


Primăria Capitalei vrea sa scape de ţânţarii din spaţiile verzi ale oraşului. În parcul „La Izvor” insectele au fost ucise cu ajutorul unei noi tehnologii. Iniţiativa municipalităţii, însă, i-a nemulţumit pe petrecăreţii din zonă. 

Chiar dacă au fost preîntâmpinaţi cu două ore înainte, tinerii neliniştiţi se plâng că substanţele toxice le-au stricat cheful. În loc de mulţumire oficialii erau cât pe ce să fie luaţi la pumni de petrecăreţii din zonă.



La ce se astepta si Chirtoaca?!,ca acesti betivi sa ii multumeasca?!,cred ca si domnul primar are momentele sale de slabiciune,trebuie sa fii nebun sa mai ai asteptari de orice tip ar fi ele, de la aceasta clasa de cetateni...daca ii servea cu mici si bere sa faca burta mare,,,pentru ca ati vazut cetateanu' ca sa nu il numesc in alt mod pentru ca sunt ''taxat'' de blogarasi : ) ,avea burtoaca foarte bine crescuta,de altfel asta e un ''exemplar'' al manelistilor care freaca duda' toata ziua pentru niste maruntis ca seara asa cum singur mentioneaza sa aiba ce sa bage in burtoaca sa infecta.


Ce rost mai are sa le omori tintarii astora' care pur si simplu nu le pasa ...ca doar ati vazut ce a spus manelistu' ca pe el nu il intereseaza tintarii ,,,la noapte o sa vada el ce si cum ,,si o sa ne spuna,,,de parca mie sau oricui de pe aceasta planeta i-ar pasa de un gibon de teapa lui.


Dar sa dezbatem noi incidentu' acum,,,,ce rost ar avea?!, eu sunt de parere ca nici unu' pentru ca cui ii pasa ?!,din moment ce tara e plina de astfel de '' corcituri '' nationale?! ...de cite ori ati intrat in conflict cu imbecili din astia?!,genu' de bou cu burta peste curea si beat crita dinduse in spectacol ca fiind un smecher natural cel putin exact ca asta din imagini?! probabil de sute de ori,,,,si sa ne scirbim acum de la unu' ?!....


Acestor rigiitori de bere merita decit sa ii lasam in mizeria in care se afunda si sa nu mai incerce nimeni sub nici un motiv sa ii scoata la suprafata,,,ca doar lor le place, si cu ce drept sa le stricam noi buna dispozitie cu omorirea tintarilor ?!,corect pina la urma  !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu