joi, 4 august 2011

Analistii politici- niste adolescenti de clasa a-9-a din aia mai prosti


In cadrul emisiunii Fabrika pe data de 3 august al postului TV publika , 4 analisti politici ‘’deosebiti’’ si foarte capabili de a comenta cel putin situatia Moldovei au pus note! Domnii in cauza probabil dusi in eroare de prezenta ‘’catalogului’’ instalat in studiou de prezentatoarea emisiunii Natalia Morari de asemenea o personalitate de o inteligenta aproape abstracta, s-au distrat ca la usa cortului de spuneai ca sint invitati la ‘’ caterinca ‘’.

Este vorba de Igor Boţan, Nicolae Chirtoacă, Oazu Nantoi şi Valentin Dolganiuc. Acesti '' analisti politici ‘’ de ‘’ mare calibru ‘’ s-au distrat in fata micului ecran punindu-le note partidelor politice de la guvernare,aliantei pentru integrare europeana cit si opozitiei.

Intr-o situatie in care tara a ramas fara conducere ,fara opozitie sa mai ramana si fara niste analisti  adevarati ?!, mi se pare totusi prea mult.Putin si faceam un atac cerebral vizionind circul ce se difuza pe post.deci vin 4 analisti politici cica’ care pun note in loc sa vina cu niste explicatii pentru ca care este scopul lor nu ?!sa lumineze cetatenii cu aceste evenimente,care sint alternativele,care este cauza,solutia?!,in fine tot ''arsenalul'' Da stimati cetateni…deci nici cu critica nu putem veni la adresa ‘’alesilor’’ care sint din ce in ce mai incapabili!,sintem niste penibili….asta e trista concluzie,,,niste penibili si niste papagali.

Ma uitam cu mare indignare la domnu’ Dolganiuc care din intreaga ‘’fratie a celor 4 ‘’ sunt de parere ca Dolganiuc ar fi cel mai cotat,in fine asta e parerea mea,,,zic ca totusi are niste pretentii nu?!, ca doar a fost si el in acel mediu fiind la un moment dat chiar viceprim-ministru ,stie despre ce merge vorba in ecuatie ,asteptam o parere minimum de bun simt si de ordin firesc…

Toate astea pina intr-un moment cind furat parca de atmosfera de sarbatoare ce domnea in platou a inceput ‘’dezmatul’’ la pareri de adolescenti de 9 clase din aia mai prosti ca sa ma fac inteles ,,,deci c-am asa erau ,,,niste ‘’flacai’’ pusi pe glume chiar si in momente critice.

‘’Alesii poporului fac sex cu banii publici’’ este expresia analistului politic fost membru de partid PD.Sa presupunem prin absurd ca eu cetatean al popurului astept sa aud o parere a unui ‘’priceput’’ in domeniu, altfel spus al unui ‘’analist’’ si ma lovesc de asa exprimare si afirmatie?!,c-am cu ce credeti ca m-a lamurit domnu asta in asa situatie?!

De fapt ridicola mi-e indignarea pentru ca intr-o tara unde prim-vicepreşedintele Legislativului are mai multe milioane decit clase ce asteptari mai poti avea de la institutiile statului ?!

Dupa mine analiza potrivita ar fi urmatoarea : la guvernare s-a schimbat doar beneficiarii nu si obiceiurile ,,,coruptie tot este,sistemul juridic de cacat,economie zero,si multi dintre alesi conectati la bugetul statului (banii nostri cum ar veni )de unde sustrag ‘’venituri personale ‘’

Sper ca intr-o viata anterioara am fost un mare dobitoc,si un mare imbecil incit sa fi meritat sa ma nasc in aceasta tara….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu