marți, 19 iulie 2011

VLAD PLAHOTNIUC TATAL’ …A DAT-O-IN….CIORBA

Cite nu ar face pentru o ciorba de 2 lei?!

A fost întâmpinat cu pâine şi sare, după care a fost hrănit şi cu ciorbă. Este vorba de prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, care a inaugurat, azi dimineaţă, o cantină socială în satul Zâmbreni, Ialoveni. Numărul 2 în Partidul Democrat a fost întâmpinat de primar cu marşul de nuntă.
Plahotniuc a mers apoi la cantina socială, unde a mâncat ciorbă, deşi spune că preferă alte bucate. "Mâncarea mea preferată, eu nu sunt atât de glamuros, sunt cartofii prăjiţi. M-am obişnuit încă de la ţară şi-mi plac foarte mult", a menționat democratul.

Care pine ?!, care sare?!, dupa mine l-au divinizat din ficati!,,,astia si sunt ‘’lingaii’’ pentru care noi astia de mai gindim cite putin suferim cel mai mult,,pentru ca ei nici nu constientizeaza faptele pe care le savirsesc…acest primar care avea rol de ‘’tamada’’ il pupa-n… ca sa faca rost de cantina,astfel  asigurindu-si voturile pentru scrutinul viitor,,,si lumea …pentru ciorba!
Acest gen de alegatori nu sint decit niste giboni ingimfati care au menirea sa transforme mincare in rahat si eventual sa mai si voteze cind li se dicteaza!

Insa modul cum s-au purtat cu un analfabet de doi lei dar care are milioane in cont ma dat gata,,,cum alergau prin fata lui,,,cum ii cintau marsul…cum ii fluturau deasupra capului sutele de flaguri de ziceai ca a venit Obama in Zimbreni…asta e poporul si asta e alesul …asta pus in frunte de betivi si de chiochi’ proaste care dau tot pentru o ciorba si o ‘’suta’’ .

Sa-I fluturi flagul Moldovei deasupra lui Plahotniuc,,,superba asta !,,, imbecilii dracului,,,ca altfel nu ai cum sa lit e adresezi,,,,astia de maninca din palma scirboasa a  analfabetilor si a incoerentilor ca nu-l duce capu’ nici de vreme sa tina un discurs daramite sa ma lamureasca asta’ cu vreo lege,,,,

Si cind ma gindesc ca el este PRIM-vicepresedintele parlamentului…
Astia de nu stiu a ingina o propozitie cu subiect si predicat ajung sa ne conduca pe noi toti,,,,
Pe alta ordine de idei nici nut e poti supara pe el,,,,,el doar a strigat: ‘’’care esti mai prost mai prost …da-mi tu mie votul’’’,,, si cum la noi sint marea majoritate cu creierul cit o aluna s-au si navalit….

Ma sufoca idiotii ….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu