marți, 19 iulie 2011

Descindere demna de hollywood



Cam cite astfel de descinderi ar fi necesare pentru a anihila ''gruparile criminale'' (cum ar rosti o microfonista cliseul) cele care au ''carti de vizita'' macar ?! 


Cei trei barbati au fost retinuti la domiciliul unuia dintre acestia, in comuna Cruzesti. In casa barbatului, in varsta de 43 de ani, a fost descoperit un adevarat laborator de droguri. Oamenii legii au ridicat 3 pachetele cu marihuana, 3 cu hasis, o grenada antitanc, un pistol “ Makarov”, cartuse si 2 masti antigaz. Doi dintre suspeti s-au dovedit a fi consumatori de hasis.
In ograda casei au fost descoperite 40 de plante de canepa, pe care, in urma prelucrarii acestora, suspectii urmau sa obtina 12 kg de marijuana. Pe piata neagra asemenea cantitate valoreaza peste 300 de mii de lei. Acum suspectii risca pana la 10 ani de inchisoare.



In toata aceasta ''interventie de mare succes'' lipseste doar pachetul de artificii combinat cu fum si medalia de onoare.
Nu stiu poate ca e si pe bune,,,doar ca daca ne uitam putin la stiri sau cam inmultit ''succesurile'' ceiea ce as presupune 2 lucruri: ori oamenii legii au inceput a-si cistiga banii pe munca si nu pe ''frecat menta'' cum au facut-o pina acum, ori fac show pentru a impresiona lumea,cum ca noua guvernare ''isi face treaba'' 
Nu m-ar mira chiar deloc varianta a doua ,,,pentru ca asa e obiceiul la noi,,, la noi impresia conteaza nu  faptele pe bune.
Oricum ar face cetatenii acestei tari ca sa-mi permit sa ii numesc in asa hal...se bucura de imagine si se lasa furati de ''actiune'' de la adevarata situatie a Moldovei! Defapt asta e si scopul,,,, diversiune,cit papagalii astia se uita si inghit circul asta noi mai facem niste multe mii de lei !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu