duminică, 31 iulie 2011

SUNTEM NISTE GORILE IN CALDURI !!!


Un grup de cercetători de la Universitatea Harvard a calculat că până la finele acestui an populaţia Pământului va depăşi cifra de 7 miliarde de oameni.
Acest număr este mai mare cu un miliard faţă de populaţia care trăia pe Terra acum un deceniu. Expansiunea continuă a populaţie va face că numărul locuitorilor de pe Pământ să crească cu încă un miliard în 2025, iar în 2045 să ne apropiem de 10 miliarde de oameni, scrie cancan.ro.

Un studiu realizat de Scoala de Sanatate Publica a Universitatii Harvard arata ca tarile dezvoltate precum Germania sau Japonia vor cunoaste o stagnare, daca nu chiar un regres al ritmului de crestere.
Tarile mai putin dezvoltate, in care metodele de contraceptie sunt mai mult o legenda, vor cunoaste o crestere majora a populatiei.
Pana in 2050, doar 3% din cresterea globala a populatiei va veni din tarile dezvoltate economic.
In
Africa
, populatia va creste la 1,1 miliarde de oameni, adica 49% din cresterea proiectata la nivel global pentru 2050.

Bine doar nu credeati ca mentinem echilibrul in ceiea ce priveste miliardele de oameni de pe planeta.

Pe mine ma amuza insa multele articole despre sex si cit de important e asta in viata personala si cit de greu e sa faci o partida de calitate ,si multe alte conditii pe care le presupune o partida de sex.
La un moment dat imi parea ca sexul e ceva furat din lumea cultilor si adus aici jos la noi de l-am facut praf din ‘’nestiinta’’ .
La conditiile scrise in revistele de specialitate sau altele, chiar  parea la un moment dat ca cursurile de sexologie obligatorii in scoli ar fi la fel de necesare ca si mersul pe jos.

Insa uite ca acest articol le-a distrus toata ‘’opera’’ scrisa de-a rindul anilor : ) ,stati linistiti oameni buni ca uitati ca nu este chiar atit de grav precum parea!, nu este necesar nici sa ai facultate terminata nici de vreo indemnare speciala pentru a face sex,,,sint multi pe lumea asta care au mai multi copii decit clase si vad ca se descurca totusi,uite asta performanta nu ?!, in anul 2011 sa ai mai multi copii decit clase ?! superb asta !
Cit spuneau aceste reviste ca lumea nu prea se pricepe la sex uite ca statistica le-a puso-n nas de aceasta data : ) .
Bine,daca ar fi sa comparam lumea cu ‘’tara noastra’’ …am intra la banuieli ,,,pentru ca statistica ne c-am reteaza din potenta !, te pomenesti ca noi nici de sex nu sintem buni,,,,asta ar fi ingrijorator chiar !
Pe aceieasi unda reiese ca toate curvele din MOLDOVA  sint virgine ...deasemenea un neadevar !!! Dupa cum observati numai la probleme ne conduce aceasta discutie,cred ca ar trebui sa evitam subiectul pentru ca ne ‘’  desconsidera considerabil ’’ : ) .

Am putea sa dezbatem subiectul ore in sir pentru ca este unul ce se difera de la popor la popor…de la individ la individ…insa ca si suma tot niste goriloi in calduri reiese ca sintem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu