sâmbătă, 30 iulie 2011

SEPARATISTII DIN STINGA NISTRULUI DIN NOU DAU DRUMUL LA GURA FARA CAP

Administraţia de la Tiraspol se declară nemulţumită de terminologia utilizată de autorităţile de la Chişinău în raport cu enclava separatistă. Într-un comentariu proaspăt la declaraţia din 22 iulie a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chişinău, pretinsul minister al afacerilor externe din stânga Nistrului este indignat de faptul că oficialii de la Chişinău uzează de termenul „regiunea transnistreană a Republicii Moldova”.


 „Le propunem reprezentanţilor Moldovei să fie realişti şi să nu mai uzeze de termenul „regiunea transnistreană”. În astfel de categorie intră Soroca, Rezina sau alte raiane ale Republicii Moldova, aflate sub jurisdicţia acestei ţări. De altfel, cercurile de experţi şi organizaţiile de la Tiraspol au tot dreptul istoric şi politic să numească actuala Republică Moldova „regiunea central-basarabeană”, se conţine în comentariul aşa-zisului minister de la Tiraspol.


Daca sa discutam cu minim de sinceritate pe marginea subiectului as spune ca separatistii astia de 3 lei care nu au habar de capul lor au dat drumu la gura fara cap.In alta ordine de idei,ei nici macar nu au ideie cine sunt si incotro se indreapta si inca isi permit sa faca asemenea declaratii?!, asta e de neacceptat!,desigur in realitate de fapt tot ceiea ce tine de transnistria este de neacceptat,pentru ca aceasta ''limba'' de pamint a REPUBLICII MOLDOVA cu sprijinul Rusiei au reusit in toti acesti ani sa-si mentina acoperisul deasupra capului si asta vai de el.


Acesti papagali muritori de foame si cersetorii statelor din CSI, mai au inca curajul sa o provoace pe ''masa'' ?!, ei probabil intre timp au si uitat cile le garanteaza iesirea din ''coliba'' lor infecta dupa hotare !!!


eu cred ca ar trebui ca RM pur si simplu sa ignore toate aberatiile scoase pe gura acestor indivizi pina in momentul in care REPUBLICA MOLDOVA va avea unda verde la anihilarea acestor capuse in frunte cu smirnov,,,,,,si pina atunci cred ca nu  mai este foarte mult timp...


Eu mi-as face griji pe bune la ce cuvinte vars pe gura la adresa statului si anume REPUBLICA MOLDOVA !!! , pentru ca aceasta ''situatie'' din stinga nistrului e pe moarte ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu