luni, 1 august 2011

Moldovean luat de prost ....pe buna dreptate...


Daca tot e sezonul de vacanta si decideti sa mergeti la mare atunci trebuie sa fiti pregatiti pentru orice. Cei care se scaldau in mare weekendul precedent au avut parte de o surpriza neasteptata. Un barbat a inceput sa se rada chiar in mare.
Evenimentul curios s-a produs la Marea Neagra. Un cetatean al Republicii Moldova se simtea ca la el acasa...
Barbatul si-a facut toaleta de dimineata chiar in mare, alaturi de copii si de alte persoane care inotau.

Deci cu cine mai bine si mai bine te distrezi daca nu cu moldovenii?!!!
… sa te ‘’razi’’ in mare …superba asta…asta e noua eticheta de moldovean : spalatul si rasul  in mare !,eu cred ca in curind o sa scoata pe piata ceva…nu stiu ‘’spuma de ras in mare’’ sau noul sapun pentru spalat in mare …nu stiu ceva…daca nu scot pe piata nimic de genu’ cred ca pierd o afacere buna… : )

Zic si spalatul ca doar nu ati uitat cu totii de interviul facut pe o plaja din Romania cu un cetatean din MOLDOVA care se spala cu sapun in mare.

Bine v-a dati seama ca acest ‘’domn respectabil’’ probabil pentru prima data a vazut si el marea ,fiind din chizdita sau limbeni (de altfel localitati respectabile),si desigur a profitat de ocazie sa se spele bine acum cit are apa ‘’fara numar’’ cum ar veni.

Idioti din astia sint nenumarati in Moldova doar nu ati ramas cu gindul la acest exemplar,citi vedeti pe zi din astia chiar si in Chisinau ?!, o tona probabil,,,si sa va fie mare mirarea de unu singur?!, pur si simplu nu este real !
Va dati seama ce e in mintea unui imbecil din asta?!,cu creerul cit o aluna si probabil facut terci inca de mic?!, ‘’merg la mare sa ma rad’’,si sa fac burta mare de bere si de mici !

Oricum daca doriti sa aveti o vacanta placuta oriunde nu v-ati duce nu va prezentati ca fiind moldoveni,,,ca o sa aveti mari surprize..

Un comentariu:

  1. :D:D:D:D
    Ăsta cu "săpunelu" mia făcut ziua plină de zâmbete :D:D:D:D
    Super articol!!!

    RăspundețiȘtergere