marți, 14 februarie 2012

Valentine's Day Reloaded



14 februarie. O zi cuprinsă de zâne şi de prinţi călare sau mai puţin călare… O zi  depăşită de lenjerie intimă,cadouri scumpe sau mai puţin, trandafiri în exces, mult parfum şi multe declaraţii sub acoperire. Ziua prinţeselor…
Dacă eşti o ‘’jumătate’’ model, cadoul şi biletele déjà nu mai sunt o problemă. Febra acestei sărbători te-a purtat prin toate centrele comerciale în căutarea simbolului iubirii. Desigur,dacă te simţi un puşti cordit lenjeria intimă frumos ambalată îţi e subiectul prioritar de discuţie. Indiferent de motivul care te-a făcut să optezi pentru acest cadou din mulţimea de variante care ţi-a fost pusă la dispoziţie, ţin să te anun ciumpalacule, că cadoul ales este unul foarte prost. Desigur, acest cadou e unul foarte prost dacă ai o prietenă cât de cât bine cu capu’ (am simţit nevoia să menţionez).
Insă în cazul în care tu penibilule totuşi nu ai optat pentru lenjerie intimă dar te-ai trezit că ai ales un cadou imens, ar trebui să îţi pui câteva semne de întrebare cu privire la fidelitatea partenerei tale, pentru că crede-mă, totul are o explicaţie, care desigur tu nu eşti capabil să o identifici, deoarece eşti prea ocupat să târâi cadoul de urechi prin Mall.
Nu tiu din ce cauză dar cert este că masculii de obicei aleg să facă cadouri din cele mai mari şi mai scumpe, iar zânele din cele mai penibile de genu’ ‘’micuţe şi drăguţe’’. Nu că aş încerca să pun un preţ dragostei însă nu am înţeles niciodată această diferenţă de volum şi preţ. Dacă e să judecăm la rece e simplu: prinţesele pun mai mult suflet decît prinţii şi în acest caz şi poate unicul, pentru partea feminină mărimea nu contează deoarece acel cadou micuţ şi penibil e îmbibat cu dragostea ce o poartă ar explica zînele, însă aceste lucruri categoric nu se leagă, pe cînd bărbaţii, adevarate gorile în călduri, care dau chiar i cât nu-şi permit pentru a-şi atinge scopul.
Voluminos sau nu, cadoul e obligatoriu pentru că în caz contrar nu ai face parte din rîndul lumii, care mereu a fost prioritar printre oligofreni. V-a fi o zi grea… mereu a fost… deoarece cînd se întâlneşte dragostea cu prostia iese ceva bun, bun de tot !!! Anume în această zi rata prostiei în desfăşurare este într-o continuă dezvoltare pe o scară ascendentă, pentru că ce altceva te face să te porţi mai penibil decît dragostea?
In general dar în special astăzi, iubirea este asemenea unei curve, de vreme ce toţi au acces liber la ea.

Sunt oameni... tot felul de oameni...