sâmbătă, 24 decembrie 2011

Miros De Porc Mort


Se simte mirosul...
 se simte si nu e deloc miros de brad asa cum bat cimpii promteristele de la TV si fatucile ipocrite.Adevaratul miros si singurul se simte in curtile/casele oamenilor,acel miros care probabil multora dintre noi provoaca glanda salivara la o a abundenta secretie…Exista intradevar asa miros…care in prag de craciun se manifesta din ce in ce mai brutal.

Miros de porc mort…este bizar insa anume acest miros ne face sa reactionam fara intirziere …este mirosul care ne declanseaza fantazia din an in an tot mai perversa.In prag de sarbatori sa fim mai buni ! Adevarul este ca in prag de sarbatori,in special in prag de craciun ne transformam in niste adevarati sacali care in haite mici sunt  gata sa te ‘’haleasca’’ fara retinere daca le stai in cale.

E vreme soricelui si a obrazului gros…

Ingrasat sau nu, l-ai taiat si esti fericit…E doar un porc insa se bea si se danseaza …Intr-un fel sau altul azi ne intoarcem in timp,astazi e ziua in care porcul mort e marele trofeu!,… astazi ne supunem legii naturii : al’ mai gras si mai rumen i-a decoratia…exact ca in parlament.E adevarat, putin peste 140 au fost azi decorati in parlament, insa nui nimic recuperam la anu’…important este ca porcul e la sol si e injunghiat,i-ar noi bem si ne distram pentru ca suntem mai puternici decit el.
Suntem de neinvins noi moldovenii…pentru ca doar noi pe intreg pamintu’ intelegem importanta unui porc mort prezent in curte.

Se colinda,se bea,si se taie porcu’…

Un comentariu:

  1. Nu prea inteleg in general care-i logica taierii porcului cu ocazia nasterii Domnului, dar asta este alt subiect.
    Cit despre aluzia la politicienii-porci ... are moldoveanul ochi bun, ca tot el ia ales si i-a promovat acolo unde sunt.
    Cit despre obiceiul Porcului mort in curte, au avut si europenii nefericita ocazie sa afle despre el ... au avut grija moldovenii sa puna la sol cite un godac ,pe unde i-a risipit soarta.

    RăspundețiȘtergere