joi, 1 septembrie 2011

Voronin nu isi risca ouale !!!

Liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, se află în vizită în Găgăuzia. Acesta participă la manifestările dedicate primei zile de şcoală în satul Ferapontievca, Ceadîr-Lunga.
Vladimir Voronin a fost întâmpinat solemn, de locuitorii satului, cu pâine şi sare.
Liderul PCRM a relatat că a decis să asiste, în acest an, la primul clopoţel  în Ferapontievca, pentru a îndeplini o promisiune mai veche făcută locuitorilor.
Voronin a ţinut şi un discurs în faţa profesorilor, elevilor şi a părinţilor. El i-a îndemnat pe copii să fie sârguincioşi şi să înveţe bine.
În şcoala din Ferapontievca învaţă 90 de copii din localitate.
Ultima dată, Vladimir Voronin a fost, oficial, în Găgăuzia, în luna noiembrie a anului trecut, în campania electorală pentru alegerile aniticipate din 28 noiembrie.

Vizita in satul Ferapontievca a comunistului voronin nu e tocmai motivata de o promisiune mai veche,,,va da-ti seama ,,,il doare-in’…cot de promisiune,,,de parca ar fi prima neindeplinita…de fapt ar fi fost chiar un eveniment’ sa fi fost asta adevaratul  motiv , ar fi fost o ‘’exclusivitate’’ in rindul actiunilor sale.

Parerea mea e ca nu a dorit sa isi riste ouale…pentru ca unde in tara aceasta ar mai fi reusit aceasta performanta sa fie intimpinat cu pine si sare,si nu cu oua in ''mufa''?!,desigur in Gagauzia ,acolo unde analfabetii si-au dat startul la asa numitu’ ‘’an de invatamint’’,,,care an ?!,care invatamint?!,pentru ca din cit imi amintesc Tatal’ lor este acest ‘’bulibasa’’ care le toarna diplome ‘’unicate’’ in Moldova,probabil si-au dorit unicacitatea in rindurile cetatenilor,si prin ce sa o obtina daca nu prin ‘’analfatebism’’ (pot sa spun asa?!,de fapt ma doare-n cot,,,atita timp cit discutam despre analfabeti) de altfel si Voronin a ales sa fie gazduit de niste ‘’baieti’’ pe masura nu ?!,pai ce sa faca el la o scoala pe bune?!,sigur se face de ris!,si atunci a optat pentru satul Ferapontievca,unde acolo probabil este cel putin un mare academician nu?!,ca ce dracu’ aia nu au trecut de bac,pe cind el a fost si presedintele tarii…in plus un o institutie pe bune ii stricau ouale de ‘’mufa’’ sigur !!!,si nici pomina de ‘’discursuri destepte’’ pe cine dracu’ mai intereseaza ce spune acest ‘’taran coclit’’ ?,va spun eu : ii doare pe toti in cur !!!

Tinind cont de aceste aspecte,si-a ales si el un satuc mai sub dealuri ca sa aiba si el cadre cu 1 septembrie pe care sa le ruleze de azi o saptamina pe canalul oligofrenilor ,si anume Nit .Va da-ti seama deja ce texte colorate v-or scoate pe banda rulanta cu aceasta materie prima.
Hai ca Voronin s-a scos si anu’ asta ,,,,ceiea ce totusi este intradevar o reusita,pentru ca la anu’ deja v-a fi un risc chiar si in Ferapontievca….

Un comentariu:

  1. corect ce scrii,doar ca ar fi putut opta si pentru balti pentru ca si acolo ar fi reusit aceasta performanta...

    RăspundețiȘtergere