vineri, 19 august 2011

FELIATI SI GAURITI

Două persoane au fost omorâte în această după-amiază în Capitală. 


O femeie a fost găsită împuşcată în scara unui bloc de pe strada Munceşti, din sectorul Botanica. Potrivit poliţiei, femeia a fost găsită moartă lângă uşa apartamentului în care locuia. Victima avea 36 de ani şi locuia împreună cu soţul ei. Vecinii presupun că este vorba despre reglarea intereselor financiare, deoarece femeia avea o afacere în domeniul alimenatației. Aceștia mai spun că atacatorul a fost mascat.

Cine se mai ocupa de siguranta noastra ?!

Exista nu stiu,,,cumva ratacit intrun colt vreun supravetuitor prin aceasta tarisoara care crede ca politia il protejeaza?!,exista vreun drogat din asta care fantasmeaza ca politia il protejeaza ?!,exista vreun etnobotanist care are senzatia ca politia il protejeaza?!,,,cine se mai ocupa de siguranta noastra?!,cine SE MAI ocupa ?! este aproape ca si cu economia ‘’ sa redresam economia tarii’’ da am avut economie?!,asa si cu politia ,,,’’cine se mai ocupa?!’’, da cine s-a ocupat pina acum?!,,, e clar ca pretentii de la ‘’microfoniste’’ nu putem avea ,,,de altfel si de la politie exact aceieasi situatie!,,,,ce pretentii sa ai de la garcea?!,care stie doar sa i-a banu’ de la imbecilii pe care ii prostesc,,,si sa serveasca bere ca niste porci!,,,(probabil ati observat ca unii politisti nu-si vad puta’ de burta da!?)

Un alt cadavru a fost găsit pe strada Titulescu din Capitală. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiat. Potrivit vecinilor, victima a fost implicată într-o încăierare.
Poliţiştii încă nu au oferit detalii cu privire la aceste omoruri.

Eu cred ca mai sunt doar ca nu au reusit sa le gaseasca pe toate!,,,insa mai au timp,,,
In ultima vreme crimele odioase s-au intesit ingrijorator,,,fiecare bulletin de stiri are crimele sale,,,si sunt din ce in ce mai exaggerate de la caz la caz !

Intrebarea tot mai ingrijoratoare ‘’cine se ocupa de siguranta noastra’’ o tot aud din ce in ce mai des pe la posturile TV insa deocamdata nu au obtinut un raspuns!,cu toate ca e foarte clar!,nimeni nu ia masuri !,degeaba incercam sa ne mintim cum ca am avea politie,ca avem oamenii legii care ne apara si ne fac dreptate,insa adevarul este altul,,,nimeni nu ne apara stimati cetateni!,nimeni!,platim taxe si impozite pentru nimic!,platim taxe pentru a ingrasa’ buzunaru’ astora  care lasa in libertate criminali scelerati,astora care habar nu au de capu’ lor insa care are prinsa o tava la bugetu’ statului si suge si el cit este angajat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu