miercuri, 3 august 2011

Curtea De Conturi - Institutie De Rahat


Curtea de Conturi: Serviciul Antigrindină a prejudiciat statul cu 178.000 lei


Nu doar grindina aduce prejudicii, dar şi Serviciul Antigrindină. După Ministerul Agriculturii şi Agenţia pentru Intervenţii şi Plăţi, lista autorităţilor care au prejudiciat bugetul de stat continuă cu Serviciul Antigrindină.
Potrivit auditului Curţii de Conturi în 2010, Serviciul Anntigrindină a disponibilizat 135 de angajaţi. Prin urmare, aşa cum prevede legea, autoritatea a fost nevoită să plătească angajaţilor concediaţi indemnizaţii. Suma achitată a fost de 178 de mii de lei.
Lucrurile nu ar fi ieşit din albia legii dacă la două luni de la disponibilizările în masă şi, respectiv de la achitarea indemnizaţiilor, Serviciul Antigrindină nu ar fi reangajat majoritatea celor demişi, afirmă Curtea de Conturi. 
Şeful Serviciului antigrindină se justifică, însă, declarând că nu el a decis diponibilizările în masă ci, ministrul agriculturii de atunci, Valeriu Cosarciuc. Cât priveşte reangajarea, Ion Garaba susţine că a apelat la oamenii cu experinţă. 
inisteul Agriculturii lasă să se înţeleagă că este nemulţumit de activitatea Serviciului Antigrindină şi nu exclude că autoritatea ar putea fi lichidată.

Ce sint povestile astea? Ce-s astea?!, vine curtea de conturi sa ma informeze de ‘’marele’’ prejudiciu de 178 de mii lei?, pai asta e dovada ca presedintele curtii de conturi este un cretin,un prost de bou,si in principiu un incapabil si un gras senil caruia in curge scuipat din gura!,cum a prejudiciat statul cu 178 de mii ?, asta e valoarea unui apartament jerpelit din marginea capitalei,..eu nici nu eram la current cum ca curtea de conturi vizeaza si maruntisul ,,,,unde sunt miliardele ?!, pe mine asta ma intereseaza ,,,lasind la o parte ‘’nonvalorile’’ astea de publicat in ziare si de afisat pe ecrane,,,unde sint miliardele din buget care se fac disparute fara urma sau cum ca s-au cheltuit aiurea ,prejudiciind statu’ cica, pentru ca banii se cheltuiesc da nu avem ideie pe ce anume?!…unde sint tonele de bani ‘’greu de gasit’’ (partea-a 14)?

Incredibil cit tupeu ar trebui sa ai pentru a prezenta sumele astea mizere….desigur astea sunt aruncate in ochii publicului pentru ca ei sa aiba ce mesteca pe la tot felul de tocshoaie si emisiuni cu cretini ,pentru ca asta e rostul acestor sume,sa abata cetatenii de la adevaratele furturi din bugetul statului,si cum la noi sint o multitudine de cretini care mai de care mai cretini decit alti cretini!, le merge foarte bine acestor institutii conduse de niste hoti in principiu…

Bine…ca serviciul antigrindina a prejudiciat statu’ cu valoarea unui apartament este si ea o poveste in sine,,,,eu nici pina acum nu am aflat cu ce s-a ocupat aceast ‘’serviciu antigrindina’’ pentru ca de aceasta ‘’institutie’’ aud doar cind vine vorba de cheltuieli si pierderi dar de rezultate sau macar scopuri ,planuri ceva nimic…asta ar trebui sa ne duca cu gindul ca si banii care sint alocati acestui ‘’serviciu’’ sint de fapt deturnati in alte conturi si anume conturi personale dar sa nu mai discut acum si despre asta,,,

Mai sint si povestile astea cu jumatate de million al ministerul agriculturii cu care a prejudiciat statul,,,sint la fel niste actiuni menite sa faca doar propaganda in rindurile cetatenilor si nimic mai mult… ‘’’ vezi ma curtea de conturi s-a pus pe treaba ‘’’ , s-au cum prezinta buletinele de stiri: ‘’ii demasca’’ ,,,da,da sigur ii rupe nu alta,,,va dati seama cetateni ca exista astfel de idioti care si pun botu’ la astfel de sume ?!,vorbim de banii din bugetul statului ca de un buget al pietei centrale…si sint convins ca chiar si in piata centrala circula mai multi bani !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu