sâmbătă, 23 aprilie 2011

DEPUTATII FREACA MENTA PE BANI PUBLICI

FrecȊnd Menta video

''''''Deputaţii Gheorghe Brega, Valeriu Streleţ, Vladimir Hotineanu, Anatolie Ghilaş au fost surprinşi de camerele video în timp ce vorbeau la telefon, iar Chiril Lucinschi şi Veaceslav Ioniţă au trecut la tehnica mai modernă, la Ipad,Deputatul PLDM, Nicolae Juravschi, a fost surprins într-un moment deîngândurare, iar deputata PCRM Violeta Ivanov, în timp ce îşi aranja bluza.Deşi regulamentul Legislativului interzice convorbirile la mobil în timpul şedinţei plenare, aleşii poporului nu s-au jenat să o facă totuşi, chiar şi atunci când vorbea preşedintele Parlamentului,Marian Lupu. Deputaţii s-au mai delectat răsfoind reviste, şi discutând unii cu alţii.''''
Cu astfel de texte se prezinta astazi stirile la TV. Amuzant sau nu ,grav este ca este adevarat! In timp ce populata asteapta mari realizari din partea deputatilor pe dinsii ii doare-n cur de asteptarile cetatenilor.Uitindu-ma la o emisiune realizata pe marginea acestei situatii domnu' cica analist politic si anume Valentin Dolganiuc (ala care spune cuvintul ''deci'' de 7 mii de ori intro fraza ....penibil)
spunea ca deputatii ar fi procedat astfel ,deoarece PL nu ar sustine canditatura inaintata de catre PLDM si anume Serafim Urechean la postul de SEF AL CURTII MOLDOVENII DE CONTURI.
Adevarat sau nu motivul este unu' ''demn'' si ''caracteristic'' deputatilor din Republica Moldova 100% !!! Cel mai grav este ca noi cetatenii avem de suferit din cauza incompetentei personajelor politice care  in loc sa isi cinsteasca obligatiile din fisa de post , ei freaca menta pe banii publici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu