luni, 9 ianuarie 2012

Aveti de toate Maldavanî’-lor !!!


Cunoasteti expresia ‘’stam in cacat pin’ la git’’ ? 
Aceasta expresie s-a tot folosit in diferite emisiuni pe vremea in special,cind Chirtoaca isi desfasura activitatea ca primar general in primul mandat,atunci cind chisinaul sau cel putin un sector plutea pe cacat la propriu din cauza statiei de epurare.Noroc pe noi cu Dorin ca a solutionat aceasta problema pentru ca de altfel am fi stat pina in prezent cu rahatul pe noi.

Ei bine aceasta expresie eu inca o folosesc insistent pentru ca rahatu’ persista printre moldoveni si aici deja trecem in spatiul figurat.La noi se fac tot felul de Talk show-uri la diferite posturi TV care mai bune care mai proaste insa sunt realizate.Ele emisiunile au si prezentator,aici deja se complica treaba cind acest prezentator este unu’ prost sau foarte prost.

Pe linga emisiunea de porc pe care o prezinta acest ‘’domn’’ isi expune si parerea proprie de altfel un lucru cit se poate de firesc.Ar fi ok daca propria sa parere nu ar fi una echivalenta cu a unui bou.Unde vreau sa ajung?
Acest prezentator in cadru’ unei emisiuni ‘’de succes’’ asa cum este a sa el a spus cu subiect si predicat si va rog sa fiti atenti ca moldovenii de fapt traiesc destul de bine doar ca ei pleaca la munca peste hotare ca sa isi constuiasca al doilea etaj.Dumneavoastra stimati cititori v-a vine sa credeti ca inca mai exista asemenea persoane cu perfuzii in cap printre noi?! Da exista si inca au emisiuni la TV.

Dupa baiatu’ asta, acum Moldova ai fi fost supraetajata si nu numai,cu totii am fi trait in penthouse.Desigur ca asta in principiu’ este un dobitoc propagandist care maninca cel mai probabil ceiea ce ii arunca in cusca cel care l-a pus sa latre la TV,insa eu nu inteleg cum reuseste sa mai existe pe post?!,pentru ca, ca sa existi la TV trebuie sa ai un minim de audienta,la asta’ insa cine dracu se uita?! 
Desigur,mai sunt citiva iete’ ca mine de au prins un moment prost cind butonam telecomanda,insa per’ total publicul probabil ast’ mai prost spre imbecil.

Eu am un principiu,si anume nu ma uit la posturile de televiziune care nu fac altceva decit sa pupe in fund un partid sau altul si aici vreau sa le mentionez: unul este NIT si altul este N4.Dupa mine aceste posturi sunt unele pentru publicul cu un neuron si ala’ obosit menit idiotilor.

sunt oameni...tot felul de oameni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu