marți, 22 noiembrie 2011

Tupeul Autoritatilor Din Moldova La Limite !!!



 Viceministrul de Externe al Republicii Moldova s-a dat în stambă în fața camerelor video, „binevoind" să ajute un protestatar de culoare prezent în fața instituției. Scena a degenerat în momentul când funcționarul cu pretenții de diplomat i-a reproșat moldoveanului de culoare faptul că degajă un miros urât.





Cit de tare este acest ‘’oficial’’ al Moldovei?!, din moment ce ocupi o functie publica in stat in cazul nostru fuctia de viceministru,atunci chiar si cind faci pis la toaleta esti viceministru.Pe banii publici cu care se intretine acest domn ne face pe noi cetatenii Republicii Moldova nespalati,nici nu mai conteaza daca intrdevar mirosea sau nu de la acest cetatean,tu fiind viceministru sa vii si sa declari,tu stat de drept pentru ca pina la urma reprezinta statu acest domn, ignorint intrebarile puse pentru faptu ca persoana data pute mi se pare ceva grotesc.

Mai mult decit atit acest smenar ca nu mai pot sa ii spun viceministru,acest cretin finantat din bani publici m-a prins intr-o uimire de neregasit atunci cind fara nici o retinere i-a reprosat cetateanului ca nu stie sa vorbeasca corect .Pai ma cretinule i-a iesi din cusca ta poreclit in mod abuziv ‘’office’’ si te plimba putin pe strazile tarii si vezi cita lume nu stie sa spuna nici macar analfabet in limba de stat, ‘’stat’’ nu ii duce capu’ nemaivorbind sa intretina un dialog asa cum a facut acest om de culoare venit de peste tari.Acesti analfabeti care s-au nascut in Moldova nu cunosc nimic din limba de stat si tu vii si spui ca acest protestatar nu vorbeste corect?! Ba’ cretinule care esti tu cretin … baga-ti-as …daca tot e sa scriem si sa discutam corect !

Intr-un stat sanatos la cap aceasta declaratie a viceministrului probabil ar fi provocat proteste de amploare pe stazile tarii,insa aici ‘’la Moldova’’ ii doare in trei litere pe cetateni ca ‘’dute ba’ cu protestele tale si lasa-ma ca nu mie mi-a spus ca put’’ ! asta e sngura reactie pe care o au moldovenii,singura si penibila reactie.Pe mine nu o sa ma mire ca miine poimiine sa vina alt ‘’oficial’’ si sa ne spuna ca suntem niste sarantoci,sau ca suntem vai de capul nostru,,,niste mamaligari ar mai putea fi.

Desigur ca acest viceministru de externe este extrem de idiot si vinovat insa reactia publicului il sustine in ceiea ce face,pentru ca maximum de reactie care se manifesta in rindurile cetatenilor este ‘’e trist ce se intimpla in Moldova’’ si atit,,,maximum de reactie este ca devenim tristi !
Poate acest viceministru de externe a uitat insa eu tin sa mentionez ca el ne reprezinta….

Sunt oameni…tot felul de oameni…

3 comentarii:

  1. Toti guvernanti si-au luat nasul la purtare. Ghimpu si-a permis sa-l numeasca pe fostul detinut politic din Transnistria d-l Vardanean - "D'artagnan"!

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau sa vad secventa ,,,daca poti lasa link-ul...?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Costea,în Moldova clasa reprezentaților de mult nu mai este pe aceeași lungime de undă cu cei cei reprezintă!
    Cît despre sărmanul protestatar,a fost mijlocul prin care „oficialul” și-a demonstrat cotele de imbecilitate.

    RăspundețiȘtergere