duminică, 21 august 2011

Propaganda Crestina si Vlad Filat

Premierul a fost laudat de parohul bisericii Sfantul Dumitru din capitala, care este si duhovnicul lui Vlad Filat. Oficialul a asistat la slujba si a tinut un discurs in fata credinciosilor.

Sigur era si timpu’ sa treaca si pe la biserica pentru ca o sa aiba nevoie de sprijin mai spre toamna,,,,cind isi va inainta candidatura la presedintie!

Dupa ce si-a asigurat sustinerea si in gagauzia Filat a trecut pe la biserica,,,aici si-a aratat ‘’frica de Dumnezeu’’ asa cum numesc in mod stupid credinciosii,,,si desigur ca prin credinta iti asiguri tot ce iti doresti,,,doar sa fii destul de convingator sa ii prostesti pe prosti !

Intodeauna religia a fost un instrument perfect de motivare a celor mai prosti si o spun foarte direct,in atingerea scopurilor cit se poate de concrete ale alora’ mai ‘’smecheri’’ ca nu le pot spune destepti,adica domnule’ cruciade !?,,,,,poftim?!,,,in istorie s-a intimplat cruciade, adica noi sintem slujitori ai crucii si mergem peste necrestini sa ii crestinam cu forta !,de fapt mergeam noi crestinii peste alti cetateni necrestini ca sa le luam averile!, e foarte simplu!,le luam averile , le luam paminturile,gagigile si ce or mai avea ei acolo in batatura’,,,si cum facem asta s-au gindit smecherii care vroiau sa fie mai smecheri ?!,,,,cum sa ii facem noi pe astia multi si prosti sa moara pentru noi practic ,,,cum sa facem?!, am gasit !, le spunem ca Dumnezeu vrea asta !,cum ? Dumnezeu vrea asta !,pai ce legatura are cu bogatiile?!,pai nici una dar asta le spunem!,bai’-Dumnezeu vrea sa muriti ,aveti o misiune sfinta !,trebuie sa va duceti si sa cuceriti teritoriile necredinciosilor !,a mers?! Da!da!da!,,, in numele crucii !,,,care cruce?,pai la-ti vazut pe Cristos rupindu-ii capu’ la vreun cetatean?!,si ducindu-se peste el sa il ia cu bataia!?,sau sa il impuna sa il iubeasca pe tatsu’?!,niciodata !!!,dar asta s-a intimplat in istorie!,deci au murit oameni,,,multi oameni,,,pentru ca nui asa?!,trebuia crestinata lumea necrestinata cu forta !,,,si desigur averile ,influienta caci despre asta este vorba sa treaca la smecherii care i-a convins pe fraieri sa moara pentru ei!, pardon: pentru dumnezeu ! (ha ha).

Dupa aia s-au gindit altii , ba’ cum ii facem noi pe niste papagali de exemplu sa se arunce in aer?!, cit de tare este asta stimati cetateni?!, tare tare nu ?!,,,noi stam asa si avem multe ‘’mioare proaste’’ si le spunem ca Dumnezeu ,daca se duc ei cu rucsacul cu bombe in spate si se arunca in aer ,,,bai cetatene’,,,imediat ii primeste Dumnezeu la el asta primul lucru’!, si le da virgine!,,,multe !!!, o tona de virgine !,si le da bogatii…deci s-au bazat!!!, pe sistemu’  ‘’ programu' prima casa varianta terorista’’ !,,, deci tu ce esti ma ?,sint vai de capu’ meu, nu am nimic ,mor de foame si sint si prost , normal!!!,,,nu am nici un fel de educatie in principiu am creerul cit o aluna si neted,,,ca na' ,,,de unde ?!, perfect!!!!, nu vrei tu sa fii foarte ‘’meserias’’ ?!, ba da vreau!, poarta tu rucsacu’ asta ,da o tura cu el si cind vezi multa lume trage de ata’ si o sa vezi atunci cum vin virginele la tine !,cohorte de virgine si multe vaci (sau ce le mai promitea smecherii ) superb !!!, asa ceva ?! da !!!

Sigur,,,in general astia de se regimenteaza sa se arunce prin aer, sa faca atentate ,sa moara pentru altii,sunt tineri normal ,care se inregimenteaza in slujba unor ‘’idealuri’’ ,,,idealul fiind desigur ala de a construi putere si influienta pentru smecherii care ramin in viata ,pentru ca smecherii niciodata nu mor!, nu se arunca smecherii in aer ca de asta’ sint smecheri,vreti sa se arunce ei ?,pai ce sint timpiti?!, ii conving pe prosti sa se arunce pentru ei !!!,,, care este miza?,pai miza este ca smecherii capata putere si invfluienta printre astia ramasi in viata ….!!!

C-am in asa mod s-au petrecut lucrurile si c-am asa o sa se petreaca si in viitor,pentru ca credinta este motivatia !!! deci daca vezi ca nu poti sa convingi in termen scurt populatia ,,,m-ai fate vazut pe la biserica ,m-ai tine o icoana in mina,m-ai vorbeste cu un paroh’ sa puna niste vorbe bune pentru tine ,,,si in general sa le dai ceiea ce vor !!!,si doar atunci vei avea succesu; garantat si sustinerea prostilor de care este intodeauna nevoie !!!

Eu sunt de parere ca Filat mai ramine sa ‘’ o dreaga’’ si cu pensionarii si cazu’ este rezolvat !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu