luni, 22 august 2011

'' Ciinii De Paza Ai Ortodocsilor '' Il hartuiesc pe Alexandru Tanase''

Amintesc că azi dimineaţă, un grup de tineri creştin ortodocşi a pichetat casa fostului ministru al Justiţiei, Alexandru Tănase. Tinerii au protestat faţă de legalizarea Islamului în Republica Moldova. Ei l-au calificat pe fostul ministru al Justiţiei drept "nănaşul de botez" al Islamului în Moldova şi au spus că acesta nu merită nicio funcţie publică. Ulterior, tinerii au mers şi la sediul Ministerului Justiţiei, unde şi-au exprimat nemulţumirea faţă de faptul că nu a fost instituită o comisie care să evalueze legalitatea deciziei. 


De curind am publicat un articol in care explicam cit de usor este sa convingi acesti ''crestini'' ca sa nu le spun cretini sa faca interesele ''smecherilor''.Astazi revin cu aceasta afirmatie ca urmare a protestului din fata casei lui ex-ministru actual judecator al curtii constitutionale.
Deci nu se mai poate cu acesti ''crestini'' stimati cetateni,,,nu se mai poate!!! ortodocsi in stinga,ortodocsi in dreapta,ortodocsi in sus,ortodocsi in jos'' !!! pur si simplu nu se mai poate,,,inteleg ca esti credincios,ca mori fara credinta,da dute-n ,,,,,,cu tot cu convingerile tale !!! Eu daca hotarasc ca pentru mine e mai bine sa fiu catolic sau islamic sau chiar budist ,AM TOT DREPTUL CRETINULE !!!,si nu ai tu dreptul sa ma sufoci cu credinta ta idiotule!!!!, ca tie nu-ti convine asta ,,,treaba ta ba' baiatule !,e problema ta !,insa atita timp cit exista democratie in Moldova exista si trepturi ale omului in care se spune ca este alegerea mea sub ce forma sa ma rog,si sa cred !!!! 


Foarte mare dreptate are Tanase cind spune ca acest grup nu a fost judecat inca,,pentru toate actiunile lor de timpiti!!! Desigur ca ei reprezinta doar interesele altor personalitati care i-a prostit ca pe niste vite ,,,ca na' de unde   mai multa minte,,,ca doar ati vazut ce timpiti sunt si ce le poate capu',,,menirea lor este doar cea de a stirbi din imaginea lui Tanase si nimic mai mult!!!


Eu sper ca acest grup de imbecili pentru ca nu au nici o legatura cu credinta,,, sa fie inchisi pe multa vreme pentru ca nu se mai poate,,,desigur au sustinere si in aceste conditii e foarte greu sa fie judecati ,,,insa sper ca intr-o zi sa nu mai vada lumina zilei. 


Mie mii sila de acesti jegosi de doi lei ,acesti giboni care pentru citva lei ,umba si pupa' fundurile la acesti ''democrati'' care conduc tara mai curind la o dictatura sumbra !!!


De mentinut este si faptul ca fetele ortodoxiei nu i-au masuri in asa cazuri,si mai mult decit atit lasa sa terfeleasca imaginea ortodoxiei niste mascarici nespalati !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu