sâmbătă, 23 aprilie 2011

EXPERȚII ECONOMICI AU DESCOPERIT MIEZUL DIN ''DODOAŞCÃ''

In emisiunea ''Publika Report'' de la Publika TV expertii economici au descoperit miezul din dodoasca!.Dupa discutia cu privire la pretul carburantilor din Moldova, expertii cum ar fi: Constanţa Popescu-Mereacre (cum sa te numesti asa?!,,,in fine...) dupa o perioada de timp considerabila din momentul majorarii pretului la carburanti vine sa declare ca: ''preţul produselor petroliere este stabilit prin intermediul unei înţelegeri de cartel dintre petrolişti'' wwwoooooowww!!! (SOCANT)!!! (asa ca sa fie tot stereotipul).Deci cum dupa atita timp sa vii sa spui asta ?,tu fiind expert cica in economie?! Eu credeam ca asta sta la baza preturilor egale dintre companii,o intelegere desigur! Eu ca simplu cetatean in tarisoara eram pregatit sa aud o solutie,o explicatie ,cum sa ajuns la asa ceva?!,eu asteptam sa ma lamureasca de ce nu intervine ANPC-ul spre exemplu? cum au reusit atita timp sa mentina aceasta intelegere?!,care ar fi o solutie pe marginea acestei ''situatii''?! ''este o intelegere intre companiile petroliere'' ,,,,,cu asta au venit expertii la emisiune!, cu o concluzie,,,,dac doar asta pot face ?! cu ce sa vina?!,,,expertii nostri trag concluzii,ce altceva sa faca ei fiind experti probabil asta cred ei ca e functia lor.

Prezint o atitudine de indignare de fapt fara motiv,de parca nu e clar de ce sunt in stare expertii economici.,intrebarea mea e alta: de ce mai sunt in functii ''expertii'' ??? daca nu sunt in stare decit sa traga concluzii?!,atunci te intrebi la dracu?! de ce sunt inca experti ?!,daca nu te pricepi dute acas' mai expertule!, lasai pe cei care pot face ceva,nu mai sta si trage concluzii in functia ta de expert!

Altfel spus unde in tara in care dupa 8 ani de nimic recitsiga alegerile la ce va asteptati?!,unde spaga face legile la ce va asteptati?! unde regula in parlament se face cu ''baietii'' (si asta nu spun intimplator priveste aici) la ce va asteptati?! doar de experti din astia o sa avem parte, si noi ,,,nu toti dar noi suntem responsabili ca doar noi prin vot ii repunem in functie,,,,asta meritam!
Expertu' la munca...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu